ftp://www.kipuapusilkkivilla.com/html/images/lam2.jpg
Niemen tilan karitsoita 2004. Kuva I. Niemi

 

Lampaan villa pestään käsin kylmällä vedellä, jotta langan pinnalla oleva lanoliini säilyy. Se pitää kuidun sileänä ja pehmeänä hoitaen samalla ihoa. Kimmoisa ja kihara kuitu stimuloi ihon hiusverisuonten toimintaa, joiden tehtävä on tuoda ravinteita kehon äärialueille ja kuljettaa pois kuona-aineita. Lanoliini pitää koiperhoset loitolla.

Silkki on kiinalaisten yöperhosten  fibriini-nimisestä valkuaisaineesta kehräämää lankaa, jonka sisältämällä serisiinillä on lääkitsevä vaikutus iho-ongelmissa, se lievittää särkyä, vähentää hikoilua ja auttaa unettomuudessa. Silkin sanotaan olevan materialisoitunutta auringon valoa.

 

 

 

KIPUAPUsilkkivillan on todettu yli 20 vuoden kokemuksella auttavan mm. seuraavissa vaivoissa:

* unettomuus
* kylmät kädet ja jalat
* levottomat jalat
* suonenveto
* jalkojen turvotus
* diabeetikkojen jalkasäryt
* jännetupin tulehdus
* polvien ja nivelten kolotus
* niska- ja hartiakivut
* reumaattiset säryt
* jäsenten puutuminen
* "haamusäryt"
* migreeni
* lasten kasvusäryt
* vauvojen koliikki
* säärihaavojen hoito

 

KIPUAPUsilkkivillassa on käsin pestyä lampaanvillaa 70 % ja käsittelemätöntä luonnonsilkkiä 30 %. Ne yhdistetään karstausvaiheessa ja kehrätään langaksi.
Yhdistelmä toimii termostaatin tavoin; lämmittää kylmää ja viilentää kuumaa ihoa. Silkkivilla lämmittää myös kosteana. Lanka neutralisoi ihon tuottamia hajuja ja puhdistaa sen eritteitä.

Hoito on helppoa; tuuletus ulkoilmassa puhdistaa silkkivillan. Tuotteet pestään tarvittaessa hellävaraisesti käsin kylmässä vedessä luonnonsaippualla, ja tunnin liotus saippuavedessä on suositeltavaa.

KIPUAPUsilkkivilla ei aiheuta allergioita. Se ei sähköisty eikä kerää pölyä itseensä. Siinä ei ole kemiallisia kehräyskemikaaleja eikä koinmyrkkyä.
Sukat voivat aluksi kutittaa, koska niitä pidetään paljaalla iholla. Käytä sukkia muutama minuutti kerrallaan ja anna ihon tottua.
Suosittelen sukkia "unisukiksi", jolloin jalkapohjien akupunktiopisteet saavat automaattisesti käsittelyä.

Jalkapohjissa on noin 7000 hermopäätettä, ja niiden hierominen Kipuapusilkkivillan avulla aktivoi hiusverisuonistoa, mikä vilkastuttaa vähitellen jalkojen veri - ja lymfasuonten toimintaa. Verenkierto kohentuu, ja sydämen toiminta helpottuu.

 

 

 

LANGAN MENEKKI:

NAISTEN NILKKASUKAT, VARREN PITUUS 12 CM:

NOIN 90 - 100 G / PARI (puikot no 3)

MIESTEN NILKKASUKAT, VARREN PITUUS 14 CM:

NOIN 120 - 130 G / PARI (puikot no 3)

PIPO (ohje langan mukana): NOIN 80 G

(puikot no 3½)

KAULURI/ HARTIALÄMMITIN

(ohjeet langan mukana) NOIN 80 G

(puikot no 3½ ja 4½)

LÄMMITTIMET S, M, L: 100 - 120 G

(puikot 3½)

VAUVAN HAALARI, KOKO ½ - 1v : 220 g

(ohje myyjältä)

(puikot 3½ ja pyöröpuikko 4½)